Tankar kring adventskalendrar

Det kommer bara fler och fler adventskalendrar för varje år nu. Jag måste erkänna att jag blir mätt på det. Förra året hade jag ingen av just den anledningen. Det finns för mycket att välja på och det kommer mycket onödiga saker (om det inte är ätbart) som jag inte använder. Jag måste dock säga att jag blir sugen på vissa för de ser så fina ut som exempel Rituals. Den är fin som dekoration. Men jag använder inte sånna produkter i sån stor utsträckning att det är värt det, och just nu kör vi dessutom bara oparfymerat hemma med tanke på Ester.
 
Tjusig!
 
Kaffe/Teadventskalendrar finns också i många olika varianter. Men jag dricker inte kaffe och te bara ibland och då är jag ganska kräsen vad käller sort. Smyckeskalendrar finns det också, jag testade Glitters ett år och den var riktigt dålig innehållsmässigt. Noterade förra året att man fick se innehållet på dessa smyckeskalendrar vilket är positivt så man ser om det är värt det eller ej men samtidigt försvinner ju överaskningen då. 
 
Så jag har kommit fram till att det bästa för mig är en ätbar om jag ska köpa en. Och där finns det ju också hur många som helst att välja. Lakris, choklad, musli mm. Jag brukar köpa en till mina föräldrar, de har fått testa Summerbird, Lakrids och Haupts. Alla väldigt uppskattade och innehöll minst två bitar i varje lucka. Så nu är jag på jakt efter ännu en. Om någon har ett förslag hojta gärna till, helst ska det vara två bitar i varje lucka!

Kommentarer
Postat av: Mer jul-Lillie

Åh jag har tyvärr inget tips. Jag letar också efter en god godiskalender. Jag har testat Haupt tidigare men den var inget för mig. Jag är en riktigt lakritsälskare, men då ska det vara saltlakrits, och i den var det nästan bara sötlakrits kombinerat med många väldigt konstiga smakkombinationer. Så i år blir det kanske en Yankee candle-kalender (eldar väldigt många ljus) eller en från Rituals.

2018-09-11 @ 18:34:39
URL: http://merjul.blogg.se/
Postat av: Jul hos Linda

Jag känner precis samma sak - det blir som att man drunknar i kalendrar. Har faktiskt tänkt ta upp det i ett blogginlägg nån gång. Själv dricker jag mycket te så det börjar bli tradition med Teadventskalendern, men annars är jag inte sugen på någon särskild.

2018-09-12 @ 08:49:00
URL: http://julhoslinda.com/
Postat av: Jul, Strålande Jul

Jag håller nog med, blir också lite matt av utbudet. Har aldrig ens köpt en av dessa dyrare temakalendrar om jag ska vara ärlig. För dyrt och för onödigt för min del. Det brukar bli vanlig enkel chockladkalender. Kan dock hålla med om att det var en väldigt tjusig gran!

2018-09-12 @ 10:11:18
URL: http://julstralandejul.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Jultoppen - Topplista