Juliga nyheter

Mycket juliga nyheter dyker upp lite här och var. Nu senast såg jag att Ben & Jerry´s kommer med en ny smak. Spice & all things nice! Med pepparkaksbitar och choklad. Jag älskar Ben & Jerry´s! Har den kommit ännu? Vart kan jag köpa denna?
 
Idag släpptes nyheten om årets Blossa. Blossa Di Limone! Andra alkoholhaltiga glöggar har också dykt upp. Saturnus släpper två stycken nyheter. Svensk Vinter och Edward Bloms lättvinsglögg. Systembolaget meddelar att man kommer ta in glöggen Lucia Choklad för fjärde året i rad till årets julsortiment. Jag dricker inte alkohol, har aldrig gjort och kommer aldrig göra. Så dessa skippar jag! Jag hoppas på spännande alkoholfria glöggar istället.
 
Polly kommer med en julig nyhet. Polly vinter, med smakerna Clementin, pepparkaka och julkola. Jag har aldrig gillat Polly men denna ser jag verkligen fram emot att testa. Juleskum 2018 med smak av kola ser jag också fram emot att få testa. Låter som något som kan bli riktigt lyckat.
 
Jag återkommer med recensioner på Ben & Jerry´s, Polly och Juleskums nyheter. Glöggarna överlämnar jag till övriga Julbloggare.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Jultoppen - Topplista