Hej November!

Idag är det bara en månad kvar till 1 december, det är nästan så jag blir lite stressad. Pust! Mycket man vill hinna som vanligt. Nu har vi gått in i november och lämnat Halloween bakom oss. Jag har aldrig varit så förjust i den högtiden, har mest längtat efter att den ska ta slut så att julen får mer plats. Men nu när man har barn kan jag tänka mig att jag kommer ta till mig den lite mer från och med nästa år.
 
Jag minns när jag gick i skolan och verkligen hatade november. Jag mådde så dåligt under hela månaden och ville bara att december skulle börja. Men nu tycker jag den är helt okej. Det känns som om hela november är väldigt uppbokad i år. Imorgon åker vi på en semester tripp till Helsingborg och Danmark. Det blir första flygresan med bebis, jag är både livrädd och förväntansfull smtidigt. Nästa vecka ska vi fira första farsdag här hemma och även gå på Escape Stories, en julklapp från förra året. Vi reser till mina föräldrar om några veckor och jag stannar kvar till några dagar in i december. Lyxigt med mammaledighet!
 
1 December för några år sedan

Kommentarer
Postat av: Anette - En fin jul

Jag hade också väldigt jobbigt med november tidigare men har kommit underfund med att det funkar mycket bättre om man börjar fokusera på julen redan i november :)

2018-11-02 @ 07:52:27
URL: http://enfinjul.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Jultoppen - Topplista