Jul på det lilla bageriet på strandpromenaden

Jag har läst ut Jul i det lilla bageriet på strandpromenaden nu. Detta är tredje och sista delen i lilla bageriet serien. Jag har läst alla böcker och denna var lika bra som de andra. Mysiga feelgood böcker som jag varmt kan rekommendera. Man önskar verkligen att man kunde få smaka på allt bröd som bakas i serien och i slutet av boken finns några recept bla ett på varm choklad, måste provas. 4/5
 
”Det är snart jul i Mount Polbearne, det lilla ö-samhället strax utanför Cornwalls kust. När Polly inte är upptagen med att skapa läckerheter i det lilla bageriet på strandpromenaden myser hon med sin underbara pojkvän, Huckle. Hans honungsaffärer går dock inte så bra som de hoppats, och kanske borde de lägga sina bröllopsplaner på is ett tag? Inga problem för Polly, men Huckles barnlängtan blir inte lika lätt för henne att hantera. Det visar sig också att Pollys vän Kerensa undanhåller något. Något som riskerar att splittra de goda vännerna.

Nu nalkas en tid för familj, vänner och inte minst för julmarknaden, årets höjdpunkt! Men mitt i förberedelserna får Polly ett telefonsamtal som vänder upp och ner på allt. Hur ska hon ens kunna tänka på julen när hennes eget liv är ett enda stort kaos?”
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Jultoppen - Topplista