Fundering över julen 2017

Julen 2017

 

-Tänkte utmana mig själv med att inför årets jul göra hemmagjorda julklappar som jag lägger ner min tid på istället för att köpa saker. Jag har fått väldigt många roliga ideer som jag vill testa. Ni vet Mrs Weasley i Harry Potter som alltid stickar en tröja till sina barn (och Harry) varje jul? Jag vill också vara en sån mamma som varje jul envist ska sticka en tröja till mina barn. Jag ska träna på det, kanske kan jag ha en egen stickad tröja nästa jul?

 

-Julbaket ska få en stor förändring. För mig är lussebullar det viktigaste på jul och det kommer alltid vara kvar. Men i övrigt tycker jag  att det äts på tok för mycket socker under julen och jag har insett att det blir för mycket. Dra ner på sockret inför nästa jul ska jag göra och satsa på att göra lite mer andra bakverk än de man alltid gör.

 

-Men vegetariskt på julbordet ska jag också se till att ha.

 

-Jag ser fram emot att få dekorera min egna lägenhet nästa jul. Få ha en stor fin gran, mysiga filtar, juliga blommor i fönstren, julgardiner, juliga sängkläder mm. Det ser jag verkligen framemot.

 

 

Nyår 2017

 

Jag vill fira nyår utomlands iår och som vår plan är nu att det blir Nya Zeeland. Jag är extremt rädd för fyrverkerier så jag hoppas vi kan hitta ett ställa att fira på där jag slipper dessa hemskheter.

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Jultoppen - Topplista