Julklapparna 2016

 
Jag måste verkligen ha varit snäll i år eftersom jag fick så många paket! Som vanligt fanns det en hög med böcker under granen. Fick till och med samma bok två gånger - Den oändliga Historien. Min mamma och syster hade köpt samma bok men som tur var så hade de köpt på olika språk. Följande böcker fick jag:
 
Into the Wild box 1-3 - Erin Hunter
Hatad och Älskad - Alexandra Nilsson
Let it snow : Magisk julhelg i tre delar
The Lost World - Michael Crichton
The Neverending Story - Michael Ende
The Story of a Cat and His Kittens - Beth Stern
My true love gave to me: Twelve holiday stories
Jul i det lilla bageriet på strandpromenaden - Jenny Colgan
Konsten att höra hjärtslag - Jan Philipp Sendker
Riddaren av de sju konungarikena - George R R Martin
Isdraken - George R R Martin
 
Har redan hunnit läsa ut Hatad och Älskad som inte var någon höjdare, får hoppas på bättre lycka i nästa bok kan tänka mig att det finns några nya favoriter i denna hög.
 
 
Vad mer fick jag. Jo ett Nintendo 3ds. Som jag har velat ha i några år. Typ fem år. Men aldrig orkat köpa. Fick en i XL och såklart följde det inte med någon laddare LOL, något om att spara pengar eftersom man anser att alla redan har ett 3ds redan blablabla. Nya Djungelboken på DVD och Husdjurens hemliga liv av tomten, lite roligt sådär. Haha. Prydnads tomte, två linnen, två luvtröjor, halsband, smink, väska, två delar ur Disney fyrklövern servicen, Paradis Ask, två spel (Carcassonne och Mastermind), trisslotter, Apelsinchoklad, dag och nattkräm och handkräm. Tror det var allt! Sen har jag fått jättemånga gåvor av mina kunder. Är så Tacksam för allt! Bästa julklappen blev nog mitt nintendo 3ds som jag suttit hela kvällarna och spelat Zelda på.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Jultoppen - Topplista