Julighelg

Jag var hos mina mina föräldrar i helgen. Ett litet spontant Hälsingland besök sådär, trevligt och himla avkopplande med mycket snö och väldigt kalt. Vi spenderade lite tid på stan undet lördagen för lite julspaning. Dollaestore och Albert & Herbert hade fått in himla mycker skoj, saknar dessa butiker i Stockholm.
 
 
I Sommras var jag den snälla dottern som hjälpte mina föräldrar att ta bort all mossa på taket med kniv och diskborste som belöning ville jag ha en vinterjacka ock ett par skor. Så vi spanade för fullt på stan efter skor och jackor. Jag är väldigt kräsen när det häller ytterkläder. Men lyckades faktiskt finna två par varma vinterskor, ett par var på rea så jag fick två. Snälla föräldrar där! Jacka blev svårare att finna. Vi besökte alla klädbutiker det var bare en modell som jag tyckte var okej dessvärre var den i helt fel färg. Men tydligen finns den i rätt färg på hemsidan. Tummen upp där!
 
 
Katterna tyckte det var obehagligt att gå ut under helgen och då är der inte ens riktigt låga temperaturer ute ännu. När det är riktigt kallt pallar Topsy vara ut max 40 sekunder innan hon desperat klöser pä väggen och skriker. Sonja är lite mer tuff och klarar av att vara ute flera timmar. Och kaninerna har fått upp belysningen. Det är väldigt praktiskt när man ska ut och ge dom mat på kvällen.
 
 
Sammanfattningsvis blev det en väldigt julighelg. Julspaning, snö, testning av julnyheter, hittade VASA Julmusten och jag och pappa började på ett julpussel som han fick förra julen som han inte hunnit lägga ännu (han fick fyra stycken så jag förstår honom). Bussresan tillbaka till Stockholm blev mindre kul då det var snö kaos och mycket olyckor. Blev nästan två timmar sena men med Harry Potter i öronen klarar man allt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Jultoppen - Topplista