Min Öskelista

 
Böcker, böcker, böcker. Jag älskar att få öppna paket med böcker på julafton och sen på kvällen när allt lugnat ner sig få välja ut en att börja läsa. Sen sitter jag och läser hela julhelgen och äter choklad och lussebullar. Det är min bild av en fridfylld jul. Favoriterna på min önskelista syns här uppe.Typ 80 procent av min önskelista består av böcker. Förutom böcker önskar jag mig favorit chokladen, en ny eltandborste, Nintendo 3ds och lite andra saker. Bilden här nere visar böckerna jag fick julen 2013. Har fortfarande tre kvar av dom att läsa ut och två från julen 2014. Man kan ju undra om jag verkligen behöver mer böcker? Haha.
 
 

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Åh jag önskar att jag orkade läsa haha. har så många böcker här hemma som jag vill läsa men jag orkar inte.. :( några tips på hur man kan orka ? ;)

Idag har jag lagt ut lite julklappstips på min blogg, så har du inte köpt julklappar till din pappa, morfar,farfar, bror, pojkvän eller polare kika in på min blogg för lite billiga tips :) http://mathildaoldenburg.se

Svar: Läs lite varje dag, ha det som nedvarvning innan man går och lägger sig:)
Hassko's Jul

2015-12-08 @ 12:54:38
URL: http://mathildaoldenburg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Jultoppen - Topplista