Jultröjor

-I Samarbete med Jultröjbutiken-
 
 
Iår har jag tänkt skaffa mig några riktiga jultröjor. Jag äger inte en enda faktiskt, vilket är konstigt. Borde inte alla julälskare ha en jultröja? Man brukar ju kalla dem för fula men jag tycker de är riktigt charmiga och fina. 
 
Jultröjbutiken kan man köpa jultröjor och jultillbehör. Årets tröjor anländer i oktober. Jag hoppas verkligen lutfisk tröjan kommer in igen, den skulle passa min sambo! Han fick smaka lutfisk för två år sedan hos mina föräldrar, och förra året sa han desperat till mig "Måste vi äta lutfisk i år med? Snälla kan vi äta något annat!" Haha! Jag måste hålla med Lutfisk är inte så gott.
 
 
Detta är en annan favorit och det här juliga halsbandet!
 
 
 
 

Rusta rustar för julen

Rusta släpper stämningsfulla bilder på julsortimentet 2018. Så härligt att se!
 
 
 
 

Esters första julstrumpa!

Fotade jag verkligen ingen bild julen 2017? Har letat och letat nu och finner ingenting. Måste verkligen ha varit graviditeten som fått mig att glömma detta. Mitt julbloggande tog slut plötsligt. Som jag nämnde då fanns ingen julstämning eftersom vi var mitt inne i en flytt. Stressig höst med mycket lägenhetsvisningar, bostadsmarknaden var så svajig och säljarna ville ha orimliga summor för lägenheterna. Nu har ju allt löst sig och jag hoppas få min revanch i år!
 
Medans jag är hemma och är mammaledig så kan jag inte sluta tänka på hur jag ska pynta inför julen. Det kommer bli superskoj och lyxigt att få vara ledig hela julen. Ester har redan fått en julstrumpa från sin faster i USA, så jag tror hon är lika taggad som jag nu!
 
 

RSS 2.0