Testat Dumle Gingerbread Glass

Idag såg jag Fazers juliga glass Dumle Gingerbread på Ica Maxi, Passade på att köpa hem den för provsmak. Den består av Pepparkaksglass med kolasås och bitar av choklad. Både jag och sambon tyckte den var jättegod. Vi är riktiga glassfantaster så den tog slut ganska snabbt! Kan verkligen rekommendera.
 
 
 
 

Vi ska ha en bebis!

Första inlägget för säsongen! Detta år har verkligen varit lite annorlunda och inte alls blivit som jag hade planerat. Vi ska nämligen ha en liten bebis i februari och livet är väldigt upp och ner just nu med mycket bollar i luften. Dels är det en berg och dalbana att vara gravid och vi håller dessutom på för fullt med att leta en lägenhet att köpa i Stockholm. Så vi får plats när vi blir tre. Och så vi äntligen kan få vårt eget boende, något som jag verkligen ha längtat efter. Julen börjar ju också närma sig, vilket gör att jag vill köpa lägenhet så fort som möjligt så vi hinner flytta in en bra bit innan jul. Längtar efter att få inreda den inför jul!
Att vara gravid är helt fantastiskt och jag kan inte vara lyckligare. Att varje dag få känna bebis sparka i magen är helt magiskt.<3
 
 

RSS 2.0