Fyra veckor kvar!

 
Bara fyra veckor kvar till julafton och en vecka kvar till första advent! Min julstämning är långt borta, jag har så mycket att tänka på med att köpa bostad och att bära på en snabbt växande bebis. Iår ska jag inte fixa så mycket julklappar som jag brukar göra varje år. Utan ska satsa på en bra till varje. Och eftersom vi inte flyttar innan jul och jag inte vill ha för mycket saker att flytta ut med så kommer jag inte julpynta lägenheten i år. Mina julsaker är i ett föråd hos mina föräldrar i norrland så det är onödigt att släpa hit dom när vi flyttar ut andra januari. Hur som kommer jag fira jul i norrland så min jul kommer vara mysig och magisk i allafall men just nu är det inte så mycket juligstämning.

Få återbäring under Black Friday!

Jag vill passa på att tipsa om Refunder under Black Friday! Min bästa vän under julshoppingen. Varje år när jag ska beställa julklappar (och andra saker under året) på internet så använder jag Refunder som ger mig återbäring på alla mina köp. Detta använder jag inte bara på shopping utan även när jag bokar hotell och flyg. Det har alltid fungerat och jag får pengar på mitt konto inom några dagar som jag kan begära ut när summan kommit upp i 100kr. Just nu har Refunder extra återbäring på vissa butiker under Black Friday så passa på att köpa julklappar under rean!

Jul på det lilla bageriet på strandpromenaden

Jag har läst ut Jul i det lilla bageriet på strandpromenaden nu. Detta är tredje och sista delen i lilla bageriet serien. Jag har läst alla böcker och denna var lika bra som de andra. Mysiga feelgood böcker som jag varmt kan rekommendera. Man önskar verkligen att man kunde få smaka på allt bröd som bakas i serien och i slutet av boken finns några recept bla ett på varm choklad, måste provas. 4/5
 
”Det är snart jul i Mount Polbearne, det lilla ö-samhället strax utanför Cornwalls kust. När Polly inte är upptagen med att skapa läckerheter i det lilla bageriet på strandpromenaden myser hon med sin underbara pojkvän, Huckle. Hans honungsaffärer går dock inte så bra som de hoppats, och kanske borde de lägga sina bröllopsplaner på is ett tag? Inga problem för Polly, men Huckles barnlängtan blir inte lika lätt för henne att hantera. Det visar sig också att Pollys vän Kerensa undanhåller något. Något som riskerar att splittra de goda vännerna.

Nu nalkas en tid för familj, vänner och inte minst för julmarknaden, årets höjdpunkt! Men mitt i förberedelserna får Polly ett telefonsamtal som vänder upp och ner på allt. Hur ska hon ens kunna tänka på julen när hennes eget liv är ett enda stort kaos?”
 
 

RSS 2.0