Christmas Inspo #7

 

Tomtegröt och Kanel

Det är helt otroligt att vi fick snö i Stockholm igen och att det fortfarande ligger kvar, Yey! Trista nyheter fick jag i morse på bussen när jag hörde att Gävle Bocken brunnit igår kväll. Blir så ledsen, hoppas verkligen man får tag på personen och att han får betala skadestånd.
 
Det är förövrigt dags för mig att ge till känna mitt betyg på årets Juleskum med kanel och tomtegröt. Som jag tyckte lät spännande och juligt. Till att börja med luktade den väldigt starkt av kanel, redan där kändes den obehaglig. Första smakupplevelsen var att det var för mycket kanel men sen när man tuggat ett tag kände jag faktiskt smaken av tomtegröt och kanel. Så jag måste säga att den lever upp till sitt namn men det var inget för mig. Jag tog en och den var okej men när jag tog en till önskade jag att jag hade låtit bli, för det var verkligen ingen höjdare. Ingen av övriga familjemedlemmar gillade den heller så den får botten betyg men ett plus i kanten för att den faktiskt smakar vad den lovar.
 
 

Bästa Julpysslet!

 
Jag köpte en sats på Panduro med dessa söta figurer från Kalle Ankas Jul. Så jag satt går i flera timmar och målade klippte och limmade. Det var så länge sedan jag satt ner och pysslade och det var ju jätte roligt, har nästan glömt bort hr avkopplande det kan vara. Blev faktiskt nöjd över resultatet också och stolt över mig själv att jag lyckades pyssla klart utan att tappa tålamodet. Vissa delar var väldigt krångliga. Det här är bästa julpysslet någonsin, Disney är så jul för mig och speciellt Kalle Ankas jul. Om man själv vill ha en sats så kan man ha tur att hitta en inne i en Panduro butik, på hemsidan är de dessvärre slut för säsongen.
 
 

RSS 2.0