Inte världens bästa julhelg

Några dagar innan jul slog det mig att det var ju ganska länge sedan jag var förkyld. Senaste gången var i Maj. Och senaste gången jag var riktigt sjuk (feber och illamående) var i Juni på flyget till Singapore. Det skulle inte förvåna mig om jag blir sjuk till julen, men jag tänkte att jag kan överleva en förkylning så länge man inte tappar smaken, det vore ju så tråkigt. Istället får jag magsjuka som jag inte haft sedan jag var typ 8? Under Julen av alla dagar på året. Och just när det finns så mycket gott man vill äta. Allvarlig jag var stensäker på att jag var immun för alltid eller något.
 
Det började på Julaftons kvällen och slutade inte förens igår typ. Jag hade frossa hela juldagen, febern jävlades med mig hela dagen. Och jag fick inte i mig någonting förutom lite frukost på morgonen. Jag mådde så illa, yrade hela natten, ont i musklerna. Vaknade upp på annandagen och hade nackspärr pga att jag legat och fryst hela natten och spänt kroppen. Gaa! Helt sjukt, var inte känt mig så här sjuk på år och dar. Så jag fick sätta mig på tåget tillbaka till Stockholm för några dagars jobb utan att ha fått uppleva någon riktigt härlig julledighet. Det visade sig att det var grannarna jag blev smittade av troligtvis min kusins lilla bebis som jag inte kunde sluta gossas med. Jag mår i alla fall bättre nu och ska ta igen det jag förlorade till helgen igen då jag åker tillbaka till mina föräldrar för att fira nyår. Äta mammas Lussebullar och julkakor som jag missade och den där Paradis asken som jag så såg framemot. Börja läsa någon av alla böcker som jag fick i soffan bredvid julgranen som jag inte hade ork till i helgen. Och imorgon jag redogöra för alla julklappar jag fick. Jag är väldigt nöjd och tacksam för dom!
 
 

God Jul!

 
Kommer tillbaka den 27 med en summering av julen!

Dan innan doppareda'n!

Kan ni fatta att det är julafton imorgon? Inte jag i alla fall! Jag lyckades slå i tån igår så jag har haft hemskt ont i denne idag. Den är lila och svullen, inte kul detta. Nu på hemvägen från jobbet lyckades jag dra med mig alla påsar vid kassan inne på Coop när jag snabbt skulle gå in och handla lite till min julgodisbak ikväll. Ni vet de där små påsarna som är vid kassan. Den fastande tydligen i min jacka och följde med ut på torget som en lång remsa. När jag vände mig om och upptäckte detta stod kassörskan i dörröppningen och vevade in alla påsar igen. Det måste ha varit en himla komisk syn.
 
 Jag ska om en timme bege mig till tåget. Kommer komma hem i Hudiksvall vid 8 ikväll. Har hört om det fasansfulla som hänt där uppe igår kväll. Min mor kände tydligen den ena som blev mördad och den andra var en förälder till min mors arbetskamrat. Jag är i chock, i min värld är lilla Glada Hudik en så fridfullplats sånt här händer inte där.
 
 
 

RSS 2.0