Sjuk

Har varit sjuk flera dagar, så det blev inte mycket energi till julbak i helgen. Lyckades i alla fall göra lussebullar som vi adventsfikade med i går, lussebullar är typ det bästa med julen! Imorgon är det äntligen dags för julkalendern. Har inte alls någon riktigt koll på vad som kommer vara i år. Tänkte att det får bli en överraskning för mig imorgon. Nu ska jag kolla på julfilm "Alone for Christmas", aldrig hört talas om så får se om den är skoj.
 
 
 
 

Pepparkakeland

Köpte boken Pepparkakeland på stan i helgen. Boken är full av pepparkaksbyggen med både beskrivning och mallar. Jag blev så sugen på att göra en pepparkaksstad när jag bläddrade i den. En väldigt rolig och kreativ bok. Jag ska testa göra något ur den i helgen. Typ det söta tåget!
 
 
 
 

En månad kvar

En månad kvar till julafton! Wii! Tiden går så fort. I helgen ska jag ta tag i årets första julbak, det blir lussebullar, pepparkakor och småkakor. Det gäller att börja i tid så att man inte står där dagarna innan jul och har jättemycket att göra.
 
Bilden är från julafton 2014. Vi skaffa ny gran förra året och det visade dig att våran spira inte alls passade på den här stora Disney-granen. Så vi fick ta en sån där Adventsstjärna i papper att ha i toppen.

RSS 2.0